Waarom Wandel en Meer?

Het lijkt zo simpel: trek je wandelschoenen aan, deur achter je dicht en gaan. Maar op een gegeven moment wordt je wandeling een sleur. De kans is groot dat je dan niet meer gaat. 

Maar hoe houd je het dan wel vol? Als je er plezier in hebt! 

 

Wij denken dat, in afwisseling met jouw eigen vaste route, de zin in lopen blijft door de wandelingen die wij aanbieden. Wandelen is immers niet alleen leuk, maar ook nog eens heel gezond!

 

We lopen 1 keer per maand in Breda en de omliggende gemeenten. We lopen tussen de 5 tot 13 km en er is altijd een “koffie” moment. Je leert natuurlijk ook meteen wat andere wandelaars kennen, die soms niet eens ver van jou af wonen. 

Onderweg kunnen we meestal wat vertellen over de geschiedenis van het gebied of over een muurschildering, een gebouw, tuin of bedrijf waar je zo vaak langs bent gelopen maar nooit in bent geweest, of een minder bekend stukje natuur. Zo hoor en zie je steeds iets nieuws.

Wandel en Meer is dus voor ‘nieuwsgierige buitenmensen’.

 

Hebben we jouw belangstelling ? 

Meld je vrijblijvend aan voor de gratis Nieuwsbrief via wandelenmeer@kpnmail.com en bekijk wat we de komende maand(en) gaan doen. Je ziet meteen wat het kost en wat de afstand is. Of kijk op Facebook Wandel en Meer voor de komende wandelingen. 

Krijg je er zin in? Geef je op via mail, Whatsapp of telefonisch en loop een keer gezellig met ons mee! Na het opgeven voor een wandeling krijg je een e-mail met de verdere details. 

Voor meer informatie kan je ook contact opnemen met Joyce via 06-50851215.

Met de wandelgroetjes van…

    Joyce     en      JolandaWandel en Meer

Mail:       wandelenmeer@kpnmail.nl

Facebook:  https://www.facebook.com/wandelenmeer/ 

Website:    https://powerladiesbreda.com                 

Tel.:       06 – 50 85 12 15