Ben je klaar voor een wedstrijd?

Op zondag 12 januari 2020 start weer de wintertrimloop. Bij voldoende belangstelling start er ook om 10:30 uur  een (nieuwe) groep mannen en vrouwen met powerwalken om  later in het jaar kunnen meedoen aan een wedstrijdloop. We gaan op die dag starten met inschrijving, warming up  en lopen daarna powerwalkend mee met de hardlopers tijdens de training voor de Wintertrimloop in de Haagse Beemden (2,3 km). De startplaats is ’t Kraaiennest, Tweeschaar 12, in Breda. We krijgen aan het einde van die training jouw eerste tijdmeting. Op zondag 12 januari, 9 februari, 8 maart, 12 april en voor wie het aandurft de Haagse Beemdenloop op 31 mei 2020. De Marikenloop mag je ook powerwalkend mee doen alleen ik doe in 2020 niet mee. Je kunt aan de hand van de tijdmetingen zelf vaststellen of je sneller bent gaan lopen. Natuurlijk ben ik er ook bij de wintertrimloop aanwezig en kan je tips geven.

Tijdens de trainingen staat gezondheid en veiligheid voorop.

Bij trainingen in het donker is een lichtgevend hesje verplicht!

Er is niet iedere week een training dus de verbetering van je conditie hangt er ook vanaf of je gedisciplineerd genoeg bent om tussen de lessen ook je eigen trainingsprogramma te doen.

Na het succes van 2019 wil ik samen met jullie weer meedoen aan de Haagse Beemdenloop. Ter voorbereiding bied ik (bij genoeg belangstelling) 5 woensdagavonden aan om te powerwalken namelijk op 22 januari, 19 februari, 18 maart, 22 april en op een woensdagavond in mei in overleg met de deelnemers. Voor deze 5 lessen vraag ik € 25,- en ik bied deze avonden als serie aan (dus geen losse lessen). Deze lessen worden in Breda op verschillende locaties gegeven. Wil je na deze extra lessen geen wedstrijd lopen dan is dat geen probleem. Opgeven kan tot 12 januari 2020.

Natuurlijk zijn er nog wintertrimlopen om je voor te bereiden. De kosten voor 2020 zijn € 3,50 per keer en € 8,50 voor 4 keer mee doen aan de  trainingen van de Wintertrimloop. Voor de wedstrijdloop, Haagse Beemdenloop op 31 mei,  moet je weer apart een deelnemerskaartje kopen, voor meer informatie over de wintertrimloop kijk op hun sitehttp://www.bredaloopt.nl/inschrijven.html  Het is de bedoeling dat ik de 4 zondagen bij de wintertrimloop bent. Wil jij behalve de gewone powerwalkles ook les van mij ter voorbereiding van een wedstrijdloop, laat het me weten dan kijken we samen af dit haalbaar is met de agenda van de andere belangstellende. (De Marikenloop is alleen voor vrouwen). Dus belangstelling ? Stuur me een berichtje!